Napalmi.com / IT-Palvelut

IT-Palvelut yrityksille

Yritysasiakkaat - 045 610 2924

Hinnasto

Onsite -tuki:65€ / tunti alv. 0%

Asiakkaalla paikanpäällä tapahtuva korjaustyö ja konsultointi. Laskutetaan kokotunnin perusteella, minimiveloitus 1h.

Offsite -tuki:50€ / tunti alv. 0%

esim. Helpdesk, puhelinneuvonta, etätuki laskutetaan lähimmän puolituntisen perusteella, minimiveloitus puoli tuntia.

Valitse palvelu

Ylläpito❱ ❱

Jotta asiat sujuisivat jouhevasti jatkossakin, on tärkeää sekä huoltaa että ylläpitää yrityksen työasemia ja palvelimia säännöllisesti. Tilaa meiltä kuukausittainen ylläpitokäynti. Huollamme palvelimenne lounastaukojen aikana tai muuhun aikaan häiritsemättä yrityksen toimintaa.

Sopimukseen kuuluu sovittuina ajankohtina kuukausittainen kiinteä tuntimäärä. Teemme silloin päivitykset ja mahdolliset vikatiketit. Lisäksi dokumentoimme ympäristöä ja suunnittelemme tietojärjestelmien tulevaisuutta.

Lue lisää
Helpdesk❱ ❱

Helpdesk on kustannustehokas ja miellyttävä tapa hoitaa tietokoneongelmat. Tee yrityksellenne Helpdesk –sopimus kanssamme. Edullisella kiinteällä kuukausimaksulla hoidamme käyttäjätuen ja ongelmatilanteet nopeasti ja vaivattomasti.

Lue lisää
Palvelimet ja työasemat❱ ❱

Kauttamme saa tehokkaat työasemat yrityksen pyörittämiseen. Yritystyöasemat sisältävät asennuksen ympäristöönne, avaimet käteen -periaatteella. Oli kyseessä sitten XP-ympäristön päivitys, täydellinen järjestelmämuutos tai vaikkapa kahden yrityksen yhdistyminen, me suoritamme tehtävän huolellisesti ja luotettavasti.

Verkkolaitteet ja tulostimet❱ ❱

Kauttamme optimaaliset verkkolaitteet yrityksen verkon rakentamiseen. Suunnittelemme, päivitämme ja rakennamme langallisen- ja langattoman lähiverkon tarpeiden mukaisiksi. Meidän kautta myös tulostimet asennettuna avaimet käteen -periaatteella.

Valvontakamerat❱ ❱

Asennamme yritykselle valvontakamerajärjestelmiä tarpeen mukaan. Kauttamme laadukkaat IP-kamerat kuin myös analogiset kokonaisuudet laajasta valikoimasta joka tarpeeseen. Halutessasi pystyt seuraamaan videokuvaa netin ja jopa kännykän kautta.

Lue lisää

Verkkosivut ja hosting❱ ❱

Teemme yrityksellenne nykyaikaiset verkkosivut. Hinnat alkaen 300€ sisältäen pääsivun ja kaksi alisivua. Pystymme tekemään monimutkaisempiakin sivuja ja tarvittaessa asiakkaalle aivan oman julkaisualustan, jonne on helppo päivittää uutisia ja muutoksia.

Lue lisää
Pilvipalvelut❱ ❱

Onko yrityksenne liiketoiminta verkossa ja tarvitsee nopeaa skaalautumista ylöspäin? Muuttuuko firmanne tilanne nopealla tahdilla ja tarvitaan extra-ruutia järjestelmiin? Tarvitsetteko testiympäristöjä uusille palveluille?

Pilvipalvelimilla ja palveluilla voidaan toteuttaa lähes kaikki yrityksen tarvitsemat palvelut lokaatiosta riippumatta. Turvallisesti, kustannustehokkaasti ja erittäin hyvällä vasteajalla.

Lue lisää
Kaapelointi❱ ❱

Teemme kaikenlaiset verkon rakentamiset erikoisemmissakin ympäristöissä kustannustehokkaasti ja nopeasti. Dokumentoimme ja kartoitamme kaapelointitarpeet sekä tarjoamme oikeat aktiiviverkkolaitteet tarpeisiin. Pystymme toteuttamaan erilaisia linkkejä samassa talossa sijaitsevien toimistojen välille tai vaikkapa naapuritaloon.

Dokumentointi❱ ❱

Teemme nopeasti ja kattavasti erilaiset raportit yrityksenne tietoteknisestä tilasta. Dokumentaatio on käytettävissä jatkossa nopeasti ja helposti ylläpidettävissä. Lisäksi teemme Roadmapin yrityksenne tulevista tietoteknisistä hankinnoista hinta-arvioineen. Raportin läpikäynnin yhteydessä tarjoamme vakioinnin yrityksenne Intralle. Vakiointi tarkoittaa sitä, että yrityksen tietotekniikan vikatilanteet ovat ennakoitavissa, eikä raudan, toimintatapojen, ohjelmistojen ja lisenssien kanssa ole epäselvyyksiä. Lisäksi voimme samalla putsata vaikkapa toimiston koneista pölyt ja ajaa päivitykset järjestelmiin

Tietotekniset muutot❱ ❱

Pitääkö firman nettiyhteydet, verkko, palvelimet ja työasemat siirtää muuton yhteydessä uusiin toimitiloihin ilman suuria katkoksia? Onko tietotaito muuttoa varten hukassa?

Yhteistyössä isomman muuttofirman kanssa voimme toteuttaa koko muuton avaimet käteen -periaatteella ilman isoja katkoksia julkisiin palveluihin ja liiketoimintaan.

Internet, palomuurit ja etäyhteydet❱ ❱

Tarjoamme monipuoliset vaihtoehdot yrityksen liikkuvuuteen ja näkyvyyteen. Konesalipalvelut ja yhteistyö operaattorin kanssa mahdollistavat erikoisempienkin yritysverkkojen rakentamisen. Lisäksi tarjoamme myös perinteiset VPN- etäyhteysratkaisut toimistojen yhdistämiseen ja etäkonttorien verkkoon liittämiseen. Palomuurimme torjuvat verkosta muodostuvaa uhkaa. Tarjoamme erilaisiin tarkoituksiin soveltuvia palomuureja useilta eri valmistajilta. Meillä on myös ratkaisut verkon valvontaan ja ylläpitoon.

Varmuuskopiointi❱ ❱

Tarjoamme paikalliset ja valvotut etäratkaisut varmuuskopiointiin työasemille ja palvelimille.

Napalmi Tietotekniikka Oy - Asiantuntevia ja monipuolisia tietotekniikkapalveluja yrityksille ja yksityisille. Hämeenkatu 19 Hyvinkää Tarjoamme mm. : Tietokonehuolto, kotisivut, asennus, ylläpito, tietotekniset muutot, Helpdesk ja etätuki. Olemme edullisia ja palvelemme alueilla: Hyvinkää, Riihimäki, Uusimaa, Helsinki, Espoo, Hämeenlinna ja niiden lähialueilla. Napalmi - Sisäisen palon palvelua tietokonehuolto tietokone tietokoneen korjausta it tuki it-tuki helsinki kotisivut yritykselle tietokoneen huoltoa tietokoneita tietokonehuoltoa järvenpää tietokonehuoltoja IT-ylläpito Hyvinkää atk-huolto pc-huolto riihimäki tietokoneiden korjausta tietokone hyvinkää tietokonetarvikkeet virustorjunta ohjelmistot linux SSD kannettavat kannettava kotitalousvähennys laitemyynti tietotekniikka pc huolto tietokonehuolto kokemuksia atk-huoltoa atkhuolto virustorjuntaa lähituki helpdesk etätuki tietokonehuolto riihimäki tietokonehuolto nurmijärvi tietokonehuolto klaukkala tietokonehuolto järvenpää tietokonehuoltoa hyvinkää sekä tietokone jokela tietokonehuolto uusimaa tietokonehuollot hyvinkäällä hyvinkään tietokonehuoltoa pc korjausta hyvinkäällä pc korjaaja hyvinkää hyvinkäässä tietokonehuolto hyvinkään tietokonehuolto hyvinkääkläinen tietokonehuolto tietokonehuoltaja hyvinkää tietokonekorjaaja tietokonekauppa