...

Hämeenkatu 19, 05800 Hyvinkää

Avoinna ma-pe 8-18

asiakaspalvelu@napalmi.com

napalmi.com /

Kotisivut

Tilaa uutiskirje

Responsiiviset ja hakukoneystävälliset kotisivut

Kotisivut, hostaus ja 365-sähköpostit avaimet käteen -periaatteella

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Jopa neljä kuluttajaa viidestä on tutkinut tuotetta tai palvelua verkossa ennen ostopäätöstä

Kulutustottumukset ovat muuttuneet. Yhä useammin ostopäätös tehdään jo kotona, kauan ennen kivijalkaliikkeeseen astumista. Internetmarkkinointia ei voi enää sivuuttaa.

Mobiililaitteiden kasvavan suosion vuoksi tämän päivän verkkosivustojen on myös kyettävä mukautumaan kaikille näyttökoille. Tällä hetkellä kaksi kolmesta suomalaisesta käyttää internettiä mobiililaitteella. Mikäli verkkosivua ei ole päivitetty responsiiviseksi, saatetaan siis menettää huomattava osa potentiaalisesta verkkoliikenteestä.

Napalmi tarjoaa visuaalisesti näyttävät, kaikilla näyttökoilla toimivat responsiiviset verkkosivut, joista yritys voi olla ylpeä. Jokainen yritys on yksilö, joten sivujen on oltava imagon sekä tarpeiden mukaiset.

Julkaisualustat

CMS-julkaisualustat sopivat yrityksille, jotka päivittävät ja lisäävät sisältöä kotisivuilleen säännöllisesti. Julkaisualustan käyttäminen on hyvin yksinkertaista ja siihen kykenee ilman koodaustaitoja.

Pystytämme palvelimen, koodaamme julkaisualustan ulkoasun edustavaksi, lisäämme sisällön ja opastamme kotisivujen päivityksessä. Tämän jälkeen yritys kykenee lisäämään sisältöä kotisivuilleen omatoimisesti ja kirjoittamaan esimerkiksi blogia.

Referenssit

Tutustu referensseihimme osoitteessa kotisivutsinulle.fi

Drupal
Wordpress