Napalmi.com / IT-Palvelut / Pilvipalvelut

Luotettavat pilvipalvelut

Napalmi puhelinnumero045 610 2924 tai yritykset(at)napalmi.com

Microsoft Azure

Virtuaalitietokoneet ja -palvelimet, kotisivut, Wordpress, mobiiliaplikaatiot ja paljon muuta. Azuren kautta pilvipalveluita kustannustehokkaasti käytön ja tarpeen mukaan. Tarvittaessa kovalevytilaa tai palvelimen tehoja voi nostaa nappia painamalla. Maksa vain käytöstä.

Microsoft Azure

Microsoft Office 365

Microsoft Officen sovellukset nyt myös pilvessä. Sisältyy mm: PowerPoint, Word, Outlook-sähköposti ja Excel. Tallenna tiedostot suoraan pilveen ja pääset tiedostoihisi käsiksi mistä tahansa Internetin kautta! Palvelu yhdistettävissä Azureen. Kauttamme hoituu asennus, sähköpostien siirto uuteen järjestelmään ja sovellusten käytönopastus.

Office 365
Napalmi Tietotekniikka Oy - Asiantuntevia ja monipuolisia tietotekniikkapalveluja yrityksille ja yksityisille. Hämeenkatu 19 Hyvinkää Tarjoamme mm. : Tietokonehuolto, kotisivut, asennus, ylläpito, tietotekniset muutot, Helpdesk ja etätuki. Olemme edullisia ja palvelemme alueilla: Hyvinkää, Riihimäki, Uusimaa, Helsinki, Espoo, Hämeenlinna ja niiden lähialueilla. Napalmi - Sisäisen palon palvelua tietokonehuolto tietokone tietokoneen korjausta it tuki it-tuki helsinki kotisivut yritykselle tietokoneen huoltoa tietokoneita tietokonehuoltoa järvenpää tietokonehuoltoja IT-ylläpito Hyvinkää atk-huolto pc-huolto riihimäki tietokoneiden korjausta tietokone hyvinkää tietokonetarvikkeet virustorjunta ohjelmistot linux SSD kannettavat kannettava kotitalousvähennys laitemyynti tietotekniikka pc huolto tietokonehuolto kokemuksia atk-huoltoa atkhuolto virustorjuntaa lähituki helpdesk etätuki tietokonehuolto riihimäki tietokonehuolto nurmijärvi tietokonehuolto klaukkala tietokonehuolto järvenpää tietokonehuoltoa hyvinkää sekä tietokone jokela tietokonehuolto uusimaa tietokonehuollot hyvinkäällä hyvinkään tietokonehuoltoa pc korjausta hyvinkäällä pc korjaaja hyvinkää hyvinkäässä tietokonehuolto hyvinkään tietokonehuolto hyvinkääkläinen tietokonehuolto tietokonehuoltaja hyvinkää tietokonekorjaaja tietokonekauppa