fbpx

Hämeenkatu 19, 05800 Hyvinkää

Avoinna ma-pe 9-17

asiakaspalvelu@napalmi.com

napalmi.com /

Ylläpito

Tilaa uutiskirje

Ylläpito

Tehokas ja luotettava IT-tuki

Napalmi puhelinnumero045 610 2924 tai yritykset(at)napalmi.com

Napalmi Tietotekniikka Oy – Jotta sinulle jää aikaa keskittyä yritystoimintasi hoitamiseen!

Onsite-tuki
Monipuolisin yritystukimuotomme: saavumme paikalle ja sopimuksen mukaan hoidamme
työasemien, oheislaitteiden, palvelimien, ohjelmistojen, verkkojen ja muun tietotekniikan ylläpidon. Mikäli sallit, voimme auttaa sinua kaikkien IT-ongelmiesi ratkaisussa.

Offsite-tuki
Asiantuntijamme auttavat ratkomaan yrityksesi IT-ongelmia. Voimme esimerkiksi lähettää varakoneen käyttöönottovalmiina sivutoimipisteeseen.

Etähallintatuki, Helpdesk
Päivystämme sopimuksen mukaan puhelimitse ja sähköpostitse. Tarvittaessa voimme nopeuttaa ongelmasi ratkaisemista etähallinan avulla. Tällöin asiantuntijamme siirtyy väliaikaisesti käyttämään konettasi Internetin välityksellä, jolloin voit kuvata ja havainnollistaa vikaa meille koneesi ääressä istuen ilman aikaa vievää matkustusta.

Käyttäjien ylläpito
Avustamme teitä käyttäjien hallinnassa, lisäten uusia tilejä ja poistaen tarpeettomia käyttäjätilejä yrityksenne tarpeiden mukaan.

Dokumentaation ajantasaisuus
Mitkä laitteet on kytketty mitäkin kautta ja mihin? Mikä sen alakerran printterin nimi nyt olikaan? Varsinkin isomman yrityksen tulee olla hyvin selvillä verkkonsa rakenteesta. Me dokumentoimme mitä laitteita teillä on käytössä ja kuinka ne on kytketty toisiinsa.

Päivitykset
Paraskin verkko on vain heikomman lenkkinsä vahvuinen, päivittämällä laitteesi ja ohjelmistosi takaat parhaan turvan ja toimivuuden.

Tulevat tarpeet
Yrityksenne kasvuun kannattaa varautua myös satsaamalla IT-puoleen. Luomme kanssanne ns. roadmapin, jossa kaavoitetaan ja varaudutaan tulevaisuuden laitetarpeisiinne. Tuotteiden elinkaaren kartoitus on myös osa tätä toimintaa – yhteistyöllä osaavien ammattilaisten kanssa tietoteknisistä palveluista saa parhaan hyödyn!

Varalaitepalvelu
Välillä tulee kiire ja tarvitaan nopeasti uusi kone rikkoutuneen tilalle tai korvaavia osia JUURI NYT – anna meidän auttaa sinua. Varalaitepalvelu on ylläpitopaketteihin erillismaksusta saatava palvelu, jossa varmistamme toiminnan jatkumisen pitämällä hyllyssä n+1 tyyppisesti korvaavan laitteen ja toimitamme sen sovitulla vasteajalla samalla asentaen laitteen toimintaan.

Vasteaikapalvelu
Varmista sinulle kriitisten palveluiden toimivuus. Tulemme sovitussa ajassa paikalle ja varmistamme että katkokset liiketoiminnassa ovat lyhyitä. Solmi ylläpitosopimus kanssamme jo tänään! Ulkoista IT-ylläpitosi meille.

Työpaikka -ylläpito

Työpaikka -ylläpito sopii erityisesti kiinteille ympäristöille, joissa on tarvetta tarkkaan dokumentaatioon ja kokonaisuuden hallintaan. Se kattaa verkon laitteista tulostimiin, ylläpidon, korjaukset ja asennukset. Palvelu on avaimet käteen tyyppinen ratkaisu, vikatilanteessa apu yhdestä osoitteesta.

Työpaikka Lite     400€/kk per 100 -työasemaa
8×5 tuki (arkisin 8-16)
Etätuki 4h vasteaika
Onsite vasteaika seuraava arkipäivä
1-3h kuukaudessa Onsite-tukea tarvittaessa tai 2-4h etäyhteydellä.
Dokumentaation ylläpito
Laiterekisteri

Työpaikka Pro     1500€/kk per 100 -työasemaa
24/7/365
Etätuki 30min vasteaika
Onsite vasteaika 2h 8-16, muina aikoina 4h
1-3h viikossa Onsite-tukea tarvittaessa tai 2-4h etäyhteydellä
Verkon seuranta ja valvonta
Dokumentaation ylläpito
Laiterekisteri

Työasemakohtainen ylläpito sopii erinomaisesti liikkuvan työn tekijöille.

Ylläpito Lite     35€/kk/työasema
8×5 tuki (arkisin 8-16)
Etätuki 4h vasteaika
Onsite vasteaika seuraava arkipäivä

Ylläpito Pro     100€/kk/työasema
24/7/365
Varatyöaseman säilytys ja ylläpito
Etätuki 30min vasteaika
Onsite vasteaika 2h 8-16, muina aikoina 4h

Kuukausittaista tukiaikaa voidaan käyttää esim. tikettien korjaukseen, raporttien luontiin, konsultointiin, dokumentointiin, tulostinhuoltoon tai esim. uusien koneiden asennukseen.