fbpx

Hämeenkatu 19, 05800 Hyvinkää

Avoinna ma-pe 8-18 & la 10-14

asiakaspalvelu@napalmi.com

napalmi.com /

Näin tuet paikallista yritystä ilmaiseksi: Google-arvostelun antamisohje

Tilaa uutiskirje

Näin tuet paikallista yritystä ilmaiseksi: Google-arvostelun antamisohje

Onko kylälläsi kiva paikallinen palvelu jonka toivoisit pysyvän tulevaisuudessakin? Paikallista yritystä voi tukea ostamisen lisäksi ilmaiseksi. Parhaimmat keinot ovat palvelun suositteleminen tuttaville ja arvostelujen antaminen Googlessa sekä Facebookissa. Jos jokin ihana kivijalka tai jokin muu paikka on sinulle tärkeä, niin antamalla kuvailevan hyvän arvostelun parannat yrittäjän päivää ja kasvatat yrityksen asiakasvirtaa.

Näin annat arvostelun Googlessa

1: Mene Google mapsiin eli osoitteeseen maps.google.fi tai google.fi/maps

2: Kirjoita hakukenttään yrityksen nimi ja valitse se

3: Kun olet valinnut yrityksen, paina kuvan mukaista Arvostelut -kohtaa

4: Tämän jälkeen paina Kirjoita arvostelu -nappia

5: Jos kirjautumisikkuna avautuu seuraavaksi, kirjaudu sisään Google tililläsi, jos sinulla ei ole sitä niin voit rekisteröityä eli luoda uuden Google -tilin.

6: Tämän jälkeen avautuu arvosteluikkuna. Muista valita tähtien määrä. 5 tähteä on paras ja 1 tähti huonoin. Jos koet että yritys on tärkeä paikallinen palveluntarjoaja jonka toivot toimivan pitkään, niin kannattaa antaa 5-tähteä. Kirjoita tekstikenttään kuvaileva arvostelu saamastasi palvelusta tai tuotteessa. Voit myös halutessasi lisätä kuvia ja videoita.

7: Paina julkaise ja arvostelusi on julkaistu. Hienoa että tuet paikallisia yrityksiä!

Voit myös arvostella puhelimella Google maps sovelluksessa

Puhelimen Google maps -sovelluksella yrityksen avattua alas ilmestyy nappeja, joita sivulle pyyhkäisemällä löydät ”Julkaise” -napin. Tästä aukeaa vaihtoehto ”Arvioi tai arvostele”. Tästä avautuu arvosteluruutu.

,