Hämeenkatu 19, 05800 Hyvinkää

Avoinna ma-pe 8-18

asiakaspalvelu@napalmi.com

napalmi.com /

7. Yleisintä ongelmaa mitä olemme havainneet itsekasatuissa tietokoneissa

Tilaa uutiskirje

7. Yleisintä ongelmaa mitä olemme havainneet itsekasatuissa tietokoneissa

7. Yleisintä ongelmaa mitä olemme havainneet itsekasatuissa tietokoneissa

Tietokoneen kasaus ei aina onnistu ensiyrityksellä. Tässä listausta yleisimmistä tietokoneen kasauksen jälkeisistä ongelmista, kun asiakkaat ovat kasanneet tietokoneen itse ja tuoneet laitteen meille tutkittavaksi.

Lue kattavampi ja yksityiskohtaisempi listaus täältä

  1. Käynnistymisongelmat BIOS-yhteensopimattomuuden vuoksi: Varmista, että emolevyn BIOS tukee hankittua prosessoria. Jos prosessori vaatii uudemman BIOS-version, päivitä BIOS USB-flashin tai verkon kautta. BIOS-version voi tarkistaa emolevyn pakkauksessa olevasta tarrasta.
  2. Muistien yhteensopimattomuus: Tarkista emolevyn tukemat muistityypit ja -nopeudet ennen muistien tilaamista. Yhteensopivuusongelmat voidaan usein ratkaista päivittämällä BIOS ja säätämällä muistiasetuksia.
  3. Ylikuumeneminen ja jäähdytysongelmat: Jäähdyttimen asennuksen on oltava ohjeiden mukaista. Vääränlaiset kiinnitystarvikkeet voivat estää jäähdytystehon. Varmista, että jäähdytin vastaa suorittimen tehoon liittyvää TDP-arvoa.
  4. Kasausvirheet ja oikosulut: Varmista, että emolevyn asennus on tehty oikein ja että IO-plate on paikallaan. Tarkista, että kaikki emolevyn liittimet on kytketty kunnolla ja tukirakenteet ovat paikoillaan.
  5. Käyttöjärjestelmän asennusongelmat uusilla levyillä: BIOS-versio saattaa olla liian vanha tukemaan uusimpia NVMe-levyjä. Tarvittaessa asenna tarvittavat ajurit, jotta asennus tunnistaa levyosiot.
  6. Kuumeneminen pelatessa ja jäähdytyksen merkitys: Huolehdi CPU-jäähdyttimen asianmukaisesta asennuksesta ja päivitä ajurit sekä pelitiedostot tarvittaessa. Muista kytkeä näyttökaapeli suoraan näytönohjaimeen.
  7. USB- ja ääniliitäntäongelmat: Varmista, että liittimet ovat ehjiä ja oikein kytkettyjä. USB3-liittimen ja etuääniporttien osalta tulee olla erityisen tarkkana liitäntöjen kanssa.
Tietokoneen kasausongelmia asiakkaalla
Napalmi tietokonehuolto Hyvinkää Uusimaa. Palvelualue: Hyvinkää, Helsinki, Riihimäki, Vantaa, Nurmijärvi, Tuusula, Hausjärvi, Jokela ja lähialueet
,