...

Hämeenkatu 19, 05800 Hyvinkää

Avoinna ma-pe 8-18

asiakaspalvelu@napalmi.com

napalmi.com /

Tärkeää: HP:n kannettavissa viallisten akkujen takaisinveto

Tilaa uutiskirje

Tärkeää: HP:n kannettavissa viallisten akkujen takaisinveto

Mikäli omistat HP:n kannettavan tarkista akkusi heti! Mikäli akkusi pitää vaihtaa ota yhteyttä HP:seen! HP lähettää uuden turvallisen akun.

Lue lisää ja lataa akun tarkistusohjelma täältä!

HP ilmoitti tammikuussa 2017 yhteistyössä eri viranomaistahojen sääntelyelinten kanssa laajentavansa käynnissä olevaa maailmanlaajuista ja vapaaehtoista turvallisuuteen liittyvää takaisinkutsu- ja vaihto-ohjelmaansa, joka koskee tiettyjen kannettavien tietokoneiden akkuja. Ohjelmasta ilmoitettiin alun perin kesäkuussa 2016. Ohjelmaa on laajennettu kattamaan useampia akkusarjoja, joita on toimitettu saman mallisten kannettavien tietokoneiden mukana. Nämä akut voivat mahdollisesti ylikuumentua, jolloin asiakkaille aiheutuu tulipalon ja palovammojen vaara.

Koska nämä akut aiheuttavat tulipalo- ja palovammavaaran, on tärkeää, että tarkistat akkusi uudelleen, vaikka olisit tehnyt niin jo aiemmin ja sinulle olisi kerrottu, että akkusi ei ole ohjelman piirissä. Jos olet kuitenkin jo saanut vaihtoakun, tämä laajennus ei koske sinua.

Asiakkaiden tulee lopettaa ohjelman piirissä olevien akkujen käyttö välittömästi. Asiakkaat voivat jatkaa kannettavien tietokoneidensa käyttämistä ilman akkua yhdistämällä kannettavan tietokoneen ulkoiseen virtalähteeseen. HP:n ensisijainen pyrkimys on varmistaa asiakkaiden turvallisuus. HP ilmoittaa asiasta asiakkaille omasta aloitteestaan ja tarjoaa veloituksetta vaihtoakun jokaisen varmennetun, ohjelman piiriin kuuluvan akun tilalle. HP on käynnistänyt prosessin auttamaan tarkistus- ja tilausprosessissa asiakkaita, joilla on 10 tai useampi mahdollisesti ohjelman piiriin kuuluvaa akkua. Lisää tietoja saat verkkosivulta Usein kysyttyjä kysymyksiä -välilehdestä.

Lisätietoa ja HP Battery Program Validation Utility -ohjelma joka tarkistaa onko kannettavan tietokoneesi akku ohjelman piirissä.

Huomaa: Kaikki akut kaikissa HP-, Compaq-, HP ProBook-, HP ENVY-, Compaq Presario- ja HP Pavilion -sarjojen kannettavissa tietokoneissa eivät ole ohjelman piirissä.