...

Hämeenkatu 19, 05800 Hyvinkää

Avoinna ma-pe 8-18

asiakaspalvelu@napalmi.com

napalmi.com /

Tavoitteemme: Edullisin ja ekologisin tietokonehuolto

Tilaa uutiskirje

Tavoitteemme: Edullisin ja ekologisin tietokonehuolto

Kaikkia tietokoneita ei kannata heittää kaatopaikalle. Toimivat tietokoneet ja jopa rikkinäisetkin tietokoneet voidaan hyötykäyttää!

Tietokonehuollomme tavoitteena on ennen kaikkea tehdä tietokonehuollosta järkevää. Tämä tarkoittaa sitä, ettei tietokonehuollon pidä maksaa yhtä paljoa kuin uuden tietokoneen hankinta. Joskus tietokone voi olla niin rikki, ettei sitä kertakaikkiaan kannata huoltaa uudella varaosalla. Näitä tilanteita yritämme ennaltaehkäistä. Jos kotoasi löytyy käyttämätön tai rikkinäinen pöytätietokone tai kannettava niin voit tuoda ne meille tehokkaaseen kierrätykseen. Samalla mahdollistat jollekkin asiakkaallemme mahdollisimman edullisen tietokonehuollon. Pidämme huolen että kovalevyn sisältö on täysin tyhjä, jolloin henkilökohtaisista tiedostoista ei tarvitse murehtia.

Pyrimme myös hyötykäyttämään kannettavista näytöt, muistit, näppäimistöt ja joskus jopa emolevyt. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä jos asiakkaalta on kannettavan näyttö rikki niin voimme vaihtoehtoisesti uuden varaosan sijaan käyttää kierrätyskannettavasta näyttöä varaosana. Tämä tekee huollosta ekologista mutta etenkin edullista.

Löytyykö sinulta kierrätettäviä tietokoneita?

Hankinnassa uusi tietokone? Hanki se meiltä, voit myös kierrättää vanhan koneesi samalla

Ostamalla kauttamme tietokoneen yritykselle tai itsellesi saat tarpeidesi mukaisen ja edullisen tietokoneen asennettuna avaimet käteen -periaatteella. Jos olet epävarma kannattaako tietokonetta huoltaa, tule tietokoneesi kanssa käymään toimistollamme niin teemme kustannusarvion. Kustannusarviota ei veloiteta mikäli ryhdymme huolto- tai laitehankintatoimenpiteisiin. Myymme mm. seuraavien valmistajien tietokoneita: HP, Lenovo, Acer, Dell & Asus.

Myymme myös tehdasuudistettuja käytettyjä koneita (refurbished / renew) uutta edukkaammin ja hyvällä takuulla.