fbpx

Hämeenkatu 19, 05800 Hyvinkää

Avoinna ma-pe 8-18 & la 10-14

asiakaspalvelu@napalmi.com

napalmi.com /

Tietokoneet Napalmista

Tilaa uutiskirje

Tietokonehuolto ja tukipalvelumme tuo avun kotiin ja toimistoon. Saat avun paikan päälle, myymälästä tai etätuella.

Palvelemme ma-pe klo 9-17!

  • Netti ei toimi
  • Tietokoneen käytön tai toimivuuden kanssa on ongelmia
  • Tulostin ei toimi tai ei tulosta
  • Sähköpostin kanssa on ongelmia
  • Laitteet ja ohjelmistot koti- ja yrityskäyttöön
  • Älypuhelimen, tabletin tai television kanssa on haasteita

Hämeenkatu 19 Hyvinkää
Avoinna ma-pe klo 9-17

Tyypillisiä ongelmia missä autetaan heti tiskillä on tietokoneen tai älypuhelimen / tabletin käyttöön liittyviä ongelmaratkaisuja ja opastusta.

Tietokonehuoltoomme jää usein tietokoneet, mitkä reistaa isommin, tai jokin komponentti on rikki.

Myymälästämme myös uudet tietokoneet ja käytetyt yritystietokoneet asennettuna avaimet käteen!

Kun tietokone avautuu ja nettitoimii niin suuri osa ongelmista voidaan korjata etätukiohjelmalla.

Soita ennen etätukea 045 610 0420 niin arvioimme voiko ongelmasi kanssa auttaa etänä. Käytämme Teamviewer sovellusta turvalliseen etäyhteyteen tietokoneeseesi. Näemme tietokoneen näytön ja pystymme kirjoittamaan ja liikuttamaan hiirtä yhteyden ajan.

Avaa etätuen sivun linkki painamalla alla olevaa nappia!

Mieluisassa ja rauhallisessa ympäristössä kotona on mukava oppia ja päästä tietokonehuolista. Asentajamme ja asiakas saavat molemmat nauttia rauhasta ilman myymälän hälinää ja pystyvät keskittymään ja keskustelemaan mukavammin. Samalla saa hyödynnettyä kotitalousvähennyksen!

Kun hankkii meiltä uuden tietokoneen, on mukava tehdä loppuasennus kotonasi, niin sinä pääset suoraan jatkamaan siitä mihin vanhalla koneella jäit.

Myöskin laitteen vienti huoltopisteellemme jatkotoimenpiteitä varten onnistuu.

Alkaako kone käymään vanhaksi? Meiltä myös tietokoneet asennettuna avaimet käteen -periaatteella.

  • Uudet tietokoneet ja kunnostetut käytetyt yritystietokoneet
  • Windows 11 käyttöjärjestelmällä
  • Vähintään peruskäytössä oikeasti tehokkaita
  • Tietojen siirto vanhasta tietokoneesta: jatka siitä mihin jäit

Asiakkaan tietoteknistä huolenpitoa jo vuodesta 2015!

Myymälästämme (Hämeenkatu 19, Hyvinkää) saat hankittua uusia tietokoneita, tulostimia ja muita tietotekniikkaan liittyviä tarvikkeita, toimintamme ydin on kumminkin palveluissa. Myymälässämme ei ole myyjiä vaan asiakaspalvelijoita. Yrityksemme tarkoitus on tarjota matalan kynnyksen tukea tietokoneiden, tulostimien, verkkojen, puhelimien ja muiden älylaitteiden kanssa kaikille yrityksestä yksityishenkilöön. Tietyt operaattorit ohjaavatkin asiakkaitaan meille, jos tarvitsee asentaa käyttöön uusia tietokoneita ja puhelimia tai jos niissä on jotakin käyttöön liittyvää ongelmaa. Myymäläämme voi marssia pienten kuin suurtenkin ongelmien kanssa aikaa varaamatta, ongelmasta riippuen asiakaspalvelijamme  tutkii ja korjaa ongelman heti tiskillä, ottaa laitteen huoltoon tai tarvittaessa tulee asiakkaan luokse auttamaan. Aina voi joko soittaa tai käydä kysymässä, niin osaamme tarjota sopivaa ratkaisua. Jos palvelu tai etsitty tuote ei ole saatavilla meiltä, pyrimme asiakkaalle selvittämään mistä hän voisi apua saada.  

Asiakkaan luottamus on tärkeää

Teknikomme eivät yritä myydä asiakkaalle mitään ylimääräistä, vaan tarjota asiakkaan toiveiden mukaisia ratkaisuja, eli mitään ylimääräisiä ohjelmia tai liittymiä emme ala tarjoamaan. Asiakaspalvelussa rehellisyys on meille tärkeää, henkilöstömme on opastettu tarjoamaan palveluja ja tuotteita mitkä ovat asiakkaalle tarpeen, saatamme esimerkiksi tarjota vaihtoehdoksi ilmaisohjelmia maksullisen ohjelman sijaan, jos näemme ettei järeämmästä ohjelmasta ole hyötyä. Jos tietokoneen huoltoon ei ole enää kannattavaa niin sanomme siitäkin. Tietokoneita tarjottaessa tarjoamme tietokoneita, missä on katsottu ominaisuudet niin, että teho riittää pidemmäksikin aikaa eikä kone ala hidastella peruskäytössä. (Lisää voi lukea suosituksistamme täältä: https://napalmi.com/2024/06/17/edullisen-tietokoneen-hankinta-nailla-ohjeilla-et-kadu-ostostasi/) 

Napalmin suurimmat asiasryhmät ovat yritysten lisäksi nimenomaan ikäihmiset. Suurin osa ikäihmisistä tulee laitteen kanssa myymälään kun apu on tarpeen. Tarvittaessa pystymme myös noutamaan laitteet huoltoon asiakkaan kotoa. Toiset ovat tottuneet tilaamaan avun etätukena. Etätukiohjelmaa käyttämällä pystymme näkemään ja ohjaamaan asiakkaan tietokonetta internetin välityksellä, jolloin korjaus ja opastus onnistuu kotoa käsin. Osa on tottunut vastaavanlaiseen helpdesk palveluun työelämästä. Tämä on usein nopein tapa korjata ongelmaa ja etätukea pystytään tarjoamaan ympärimaailmaa kunhan internet toimii. Uudet asiakkaat eivät usein uskalla käyttää etätukipalveluita, koska internetissä on paljon huijauksia, tämä on ihan hyvä asia. Asiakassuhteen alkamisen jälkeen sitten uskaltaudutaan turvautua tähän palveluun.  

Teknikkomme Tuukka vaihtamassa HP Probook kannettavan tietokoneen näppäimistöä!

Kolmantena vaihtoehtona on kotikäynti asiakkaalla. Kotikäynti on erinomainen vaihtoehto kun halutaan henkilökohtaista, kiireetöntä opastusta, jos nettiyhteydet ei toimi, tulostinyhteydet ei toimi tai jos on ongelmia television tai television viihdepakettien kanssa. Kotikäynnit ovat myöskin kotitalousvähennettäviä.  Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100 € ja kotitalousvähennysprosentti voi olla jopa 60 % työnosuudesta. Ihmispersoonasta riippuen kotikäynti on molemmille osapuolille mieluisa vaihtoehto. Yleensä ekstroverttipersoonat haluavat tilata asiantuntijamme kotiin ja introvertit tulevat laitteen kanssa myymälään. Kotikäynneissä voidaan keskittyä täysin asiakkaaseen eikä ole muita häiriötekijöitä. Kotikäynnit ovat mukavia sosiaalisia tilanteita mistä jopa meidän ekstrovertit “nörttipersoonat” tykkäävät vaikka ei alkuun ehkä uskoisi.  Kotikäyntejä tehdään tyypillisesti Hyvinkään alueella, välillä käyntejä tulee tehtyä mm. Riihimäelle, Nurmijärvelle, Järvenpäähän, Hausjärvelle ja Tuusulaan.  

Napalmi tietokonehuolto Hyvinkää Uusimaa. Palvelualue: Hyvinkää, Helsinki, Riihimäki, Vantaa, Nurmijärvi, Tuusula, Hausjärvi, Jokela ja lähialueet
KUNNOSTETTU HP 840 G6 I5-8365U/14FHD/16GB/256SSD/W11P/2Y