...

Hämeenkatu 19, 05800 Hyvinkää

Avoinna ma-pe 8-18

asiakaspalvelu@napalmi.com

napalmi.com /

Windows April 2018 päivitys versio 1803 on julkaistu

Tilaa uutiskirje

Windows April 2018 päivitys versio 1803 on julkaistu

Spring Creators päivitys on nyt ilmestynyt myös Suomeen. Kyseessä on jälleen edellisten Creators päivitysten tapaan iso päivityspaketti jonka lataamisessa ja asennuksessa menee aikansa. Ongelmia joillekin käyttäjille on varmasti tulossa, etenkin vanhemmissa tietokonemalleissa.

Yleisiä päivitysongelmia on levytilan riittämättömyys, liian vanha BIOS-versio, korruptoitunut järjestelmä, tietokonemallin yleinen sopimattomuus uudelle käyttöjärjestelmälle tai ongelmia aiheuttavat ajurit ja yhteensopivien ajurien puute. Epäyhteensopivat ajurit voivat aiheuttaa mustaa tai sinistä ruutua tai jopa estää pääsyn työpöydälle. Myös jokin kolmannen osapuolen ohjelma voi aiheuttaa sen että päivitys ei onnistu tai toimi oikein.

Uuden päivityksen asennusta voi viivästyttää laittamalla käytössä oleva verkko verkkoasetuksista käytön mukaan laskutettavaksi yhteydeksi.

Tavanomainen veloitus meillä päivitysongelmien korjauksessa on 40-80 €. Joskus kone voi vaatia käyttöjärjestelmän uudelleenasennuksen toimiakseen. Käyttöjärjestelmän uudelleenasennus on 80 € ja tiedostojen varmuuskopiointi ja takaisinsiirto on 40 € / tunti.