Hämeenkatu 19, 05800 Hyvinkää

Avoinna ma-pe 8-18

asiakaspalvelu@napalmi.com

napalmi.com /

Windows 10 nyt saatavilla!

Tilaa uutiskirje

Windows 10 nyt saatavilla!

windows10

Microsoft on aloittanut Windows 10 -päivitykset. Windows 7, 8 ja 8.1 -käyttöjärjestelmät voi päivittää Windows 10:een ilmaiseksi.

Tänään on 29. heinäkuuta. Tämä tarkoittaa, että Windows 10 on vihdoin saatavilla. Windows 7, 8 ja 8.1 -käyttäjien pitäisi saada ilmainen päivityksensä Windows Updaten kautta. Jos päivitystä ei ole saatavilla, voi sen ladata ja asentaa myös käyttäen Microsoftin sivuilta löytyvää työkalua.

Windows 10 -päivitys tuo mukanaan uuden käyttöliittymän, joka yhdistää Metro-käyttöliittymän perinteiseen työpöytään muodostaen modernin työpöydän. Live-tiilet ovat siirtyneet Käynnistä-valikkoon, joka on nyt palannut takaisin tutulle paikalleen vasempaan alanurkkaan.

Windows 10 tuo Windows-käyttäjille uutena ominaisuutena usean työpöydän tilan, joka on ollut Linux- ja Apple-käyttäjillä jo vuosia. Käyttäjät voivat nyt lisätä useita työpöytiä ja pitää työasiat erillään vapaa-ajasta.

Windows 10:ssä on kuitenkin vielä muutamia ihmeellisyyksiä. Esimerkiksi, vaikka poistaisi kaikki Live-tiilet, niille varattu alue ei katoa mihinkään, vaan tyhjä harmaa alue pysyy Käynnistä-valikossa.

Raportoimme Windows 10:n mahdollisista ongelmista ja yllätyksistä lähiviikkoina, mutta kokonaisuutena uusi käyttöjärjestelmä vaikuttaa erittäin ehjältä, eikä suuria ongelmia ole vielä havaittu.

superzeppo.com Tech News