Tietokonehuolto
  • Tietokonehuolto

Tietokonehuolto

50,00 €
Sisältää alv:n

Napalmin tietokonehuollolla saat tietokoneesi taas kuntoon. Ja tulostimesi. Ja puhelimesi ja tablettisi. Jos olet hyvä neuvottelija, ehkä vilkaisemme myös autoasi.


Määrä

Napalmin tietokonehuolto on lähiseudun edullisin tapa saada pöytäkoneesi, kannettavasi, tulostimesi, puhelimesi, tai vaikkapa kassakoneesi taas toimimaan, sillä me teemme kaiken voitavamme laitteelle kuin laitteelle, jos se vain on sinun kannaltasi kustannusjärkevää. Osaamisemme on hyvin kattava, ja tietopankkimme vieläkin kattavampi, eli korjauksen lisäksi kerromme miten toimia tulevaisuudessa vastaavien tilanteiden välttämiseksi. Veloitamme tietokonehuoltoa työmäärän perusteella, eli vaikka laitteesi olisi meillä viikon, et saa mukaasi yli 6000 euron laskua. Pidämme siis hinnoittelun järkevänä, eikä jokainen laitteesi täällä viettämä tunti ole laskutustunti.

Jos työn nimike muuttuukin kesken huollon, eli huomaamme esimerkiksi että kustannusjärkevintä on asentaa käyttöjärjestelmä uudelleen, tai että koneesi tarvitsee varaosan, soitamme aina ensin sinulle ja kerromme mitä lopullinen hinta tulee olemaan, ettei yllätyslaskuja tule, ja pystyt syömään illallista myös seuraavanakin päivänä.

7542 kpl