1. Yleiset ehdot

Napalmi Tietotekniikka Oy (y-tunnus 2663306-8) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille vain Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Napalmi Tietotekniikka Oy pidättää oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tuotteiden tilaus tapahtuu verkkokaupassa siirtämällä tuotteet ostoskoriin ja maksamalla sen sisältö kassapalvelussa. Napalmi Tietotekniikka Oy:n asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti eikä tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja käytetä mihinkään muuhun kuin tilauksen toimittamiseen tai epäselvyyksien selvittämiseen.

Tilatessasi Napalmi Tietotekniikka Oy:n verkkokaupasta asiakkaalta edellytetään, että hän on tutustunut ja sitoutunut kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Mikäli tuote on hinnoiteltu virheellisesti, on Napalmilla oikeus rahojen palauttamiseen ja tuotteen lähettämisen perumiseen.

Ostaja vastaa palautuksessa arvonalentumisesta jos hän on ottanut tuotteet käyttöön.

Napalmi Tietotekniikka Oy pidättää oikeuden muutoksiin.

2. Toimitus ja palautus

Tilauksesi toimituskulut näkee valittuaan maksu- ja toimitustavan. 

Yleisimmät toimitusajat Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 1-5 arkipäivää mikäli tuotteet löytyvät suoraan myymälästä. Napalmi Tietotekniikka Oy ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. 

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilaus tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Asiakas maksaa itse postikulut.

Napalmi Tietotekniikka Oy veloittaa vähintään 4,95€ palautuskuluja toimituskulujen, materiaalien ja maksuliikennekulujen kattamiseksi. Palautus tulee aina tehdä samalla lähetysmuodolla kuin lähettäessä, kirjepostina jaetut paketit palautetaan asiakaspalautuskirjeenä, ei pakettina. Mikäli palautusohjeita ei ole noudatettu ja tästä syntyy ylimääräisiä kustannuksia, ne veloitetaan kokonaisuudessaan asiakkaalta. Ota aina yhteyttä liikkeeseen ennen palautuksen tekoa.

Asiakas on vastuussa siitä, että palautus tulee perille Napalmi Tietotekniikka Oy:lle, joten säilytäthän aina Postilta saamasi palautuskuitin. Joissain tapauksissa palautuksen vastaanottamisessa ja käsittelyssä voi kestää jopa 14 päivää.

Jos palautettua tuotetta on vastoin ostajan laissa säädettyä huolenpitovelvollisuutta käytetty, on verkkokauppiaalla (Napalmi Tietotekniikka Oy) oikeus periä arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan saakka palautuskuluineen.

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa vaihto- ja palautusehdoissa mainituille tahoille. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

3. Maksaminen

Paypalin lisäksi verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

4. Maksutavat

Paypal sekä Visma Pay.  Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Jousto, Fellow Lasku ja Fellow Yrityslasku.

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

 

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)

Sähköposti: helpdesk@vismapay.com

Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)

Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta