...

Hämeenkatu 19, 05800 Hyvinkää

Avoinna ma-pe 8-18

asiakaspalvelu@napalmi.com

napalmi.com /

Kannettavan tietokoneen sarana rikki? Näin tietokoneen voi korjata

Tilaa uutiskirje

Kannettavan tietokoneen sarana rikki? Näin tietokoneen voi korjata

Tietokoneen sarana rikki?

Tietokoneen kannen toistuva avaaminen kuormittaa saranaa ja siihen kiinnittyviä osia, kuten näytön takakantta, kannettavan tietokoneen pohjaa tai näppäimistötasoa. Yleensä rikkoutumisen aiheuttaa tietokoneeseen tullut isku tai liian kireällä oleva sarana.

Mikä oikeasti rikkoutuu?

Tyypillisesti sarana itsessään on kestävä ja menee harvemmin rikki. Yleensä kiinnitys pettää joko näytön takakannesta tai pohjasta / näppäimistötasosta (riippuu tietokoneen mallista mihin kiinnittyy).

Jos kiinnitys hajoaa ylhäältä, pitää mahdollisesti vaihtaa näytön takakansi ja tarvittaessa näytön kehykset (bezel). Huonolla tuurilla tietokoneen malli on sellainen, että koko yläosa näyttöineen pitää vaihtaa, jos osia ei myydä erikseen. Jos kiinnitys hajoaa alhaalta, voi olla että pitää vaihtaa pohja ja/tai näppäimistötaso kannettavasta tietokoneesta.

Korjauksen hinta

Kuten kuvauksesta voi päätellä, voi rikkinäisten osien määrä vaihdella. Parhaimmillaan korjaus voi olla100 € luokkaa ja pahimmillaan useita satoja. Tietokone kannattaa tuoda tutkittavaksi tietokonehuoltoon, jotta vialliset osat ja korvaavien hinnat saadaan selvitettyä. Kalliimmissa tapauksissa kannattaa ehdottomasti hyödyntää kotivakuutusta jos mahdollista.

Onko tietokone muutenkin tiensä päässä? Hanki uusi tietokone helposti ja jatka siitä, mihin jäit!

Myymälästämme saat tietokoneet voimasanoja säästämällä. Asennamme käyttämäsi ohjelmat, tulostimet ja siirrämme tiedostot uuteen tietokoneeseen, jolloin pääset heti nauttimaan surffailusta ja nopeasta tietokoneestasi! Tietokoneen käyttöönottoasennus maksaa 50 €, muualta ostetuissa tietokoneissa 100 €. Mikäli arvostat mukavuuttasi, voit myös tilata lisäksi loppuasennuksen kotiin, jolloin hyödyt kotitalousvähennyksestä ja saat rauhallisen ja mukavan opastuksen uuden tietokoneen saloihin kodin rauhassa. Kotikäynti maksaa 80 € / tunti.

Napalmi tietokonehuolto Hyvinkää Uusimaa. Palvelualue: Hyvinkää, Helsinki, Riihimäki, Vantaa, Nurmijärvi, Tuusula, Hausjärvi, Jokela ja lähialueet