fbpx

Hämeenkatu 19, 05800 Hyvinkää

Avoinna ma-pe 9-17

asiakaspalvelu@napalmi.com

napalmi.com /

Mahdollinen korjaus: Brother skannausohjelma yrittää skannata väärään sovelluksen kautta

Tilaa uutiskirje

Mahdollinen korjaus: Brother skannausohjelma yrittää skannata väärään sovelluksen kautta

Esimerkki ongelmasta: Matilla on Brotherin monitoimilaite ja hänellä on Mozilla Thunderbird -sähköpostiohjelmana. Kun hän yrittää skannata tietokoneen sähköpostiohjelmaan tulostimen tai Control Center 4:n kautta niin Thunderbirdin sijaan aukeaakin Outlook -ohjelmisto. Matti on yrittänyt vaihtaa Windowsin asetuksista oletussähköpostiohjelman Thunderbirdiin moneen otteeseen mutta ongelma silti toistuu.

Kokemuksemme mukaan ongelma johtuu siitä, että Brotherin skannausohjelmisto katsoo paikallisen laitteen tasolta oletusohjelmat eikä nykyisen käyttäjän tasolta. Korjaus vaatii rekisterieditorin muokkausta manuaalisesti joten on suositeltavaa että sen tekee asiantuntija, kuten esimerkiksi me. Rekisterieditorin väärinmuokkaamisella laitteen voi saada pahasti solmuun.

Jos osaamista löytyy (ja omalla vastuulla!), niin tarkista rekisterieditorin polusta HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Clients\Mail (oletus) -kohdan Datan arvo. Jos haluat käyttää oletuksena Mozilla Thunderbirdiä niin korvaa Datan arvo Mozilla Thunderbird -arvoksi.