fbpx

Hämeenkatu 19, 05800 Hyvinkää

Avoinna ma-pe 9-17

asiakaspalvelu@napalmi.com

napalmi.com /

Kannettavan tietokoneen näytön vaihto

Tilaa uutiskirje

Kannettavan tietokoneen näytön vaihto

Rikkinäistä kannettavan tietokoneen näyttöä itsessään ei voi korjata, mutta rikkinäisen näyttöpaneelin voi vaihtaa uuteen toimivaan.

Läppärin näytön vaihtotyö on tyypillisesti 60 € ja näyttöpaneeli on yleensä 100-200 € luokkaa.

Irroittamalla näyttöpaneelin kannettavasta, saamme todennäköisesti katsottua edullisemman hinnan kuin vain tuotteen mallikoodilla.

Tuo tietokone ilman ajanvarausta huoltoomme arkisin klo 8-18 Hämeenkatu 19 Hyvinkää, niin katsomme tietokonehuollon tarkan hinnan.

Kannettavan näyttö rikki, mitä tehdä?

Tyypillisesti tietokone on käytettävässä kunnossa vaikka näyttö olisi särkynyt.

Jos tietokoneeseen ei tule kuvaa tai kuva on säröillä, voit kytkeä tietokoneen ulkoiseen näyttöön ja tarkistaa toimiiko kone muuten normaalisti. Varmuuskopiot on hyvä olla aina, tässä vaiheesa kannattaa se viimeistään ottaa!

Jos et saa kuvaa ulkoiseen näyttöön, tuo kannettava tietokone huoltoomme.

Kotivakuutusta kannattaa hyödyntää näytön rikkoutuessa

Tyypillisesti kotivakuutuksen omavastuu on 100-200 €. Kannattaa kysyä omavastuun määrästä omalta vakuutusyhtiöltä.

Kirjallinen kustannusarvio vakuutusyhtiölle on 80 €. Säästä kuitti, jotta tämä summa huomioidaan omavastuussa!

Kannettavan rikkinäisen näytön vaihtaminen uuteen

Vaikka kannettavasta tietokoneesta menisikin näyttö rikki. Voi laitteen silti korjata korvaamalla rikkinäinen näyttöpaneeli ehjällä!

Näytön vaihto alk. 60 € + osa (ei aina koske tietokoneita missä kosketusnäyttö tai jos koko näyttökokonaisuus pitää vaihtaa)

Kannettavan tietokoneen näytön voi vaihdattaa myös edullisesti ja nopeasti! Mikäli tietokoneessa ei ole kosketusnäyttöä on näyttöpaneelin hinta usein 100-200 € luokkaa ja vaihtotyö vain 60 €. Jos tietokone on ottanut kovasti osumaa, pitää todennäköisesti vaihtaa myös takakansi ja mahd. näytön reunukset (bezel). Pelikannettavien näytöt sekä Applen kannettavien näytöt ovat huomattavasti kalliimpia. Joissain malleissa (Etenkin Applen kannettavissa sekä kosketusnäytöllisissä kannettavissa)
pitää usein vaihtaa koko yläosa kansineen.

Mikä on huollon ja osan hinta? Ohjeet

Kun kannettavassasi on näyttö rikki suosittelemme että tuot tietokoneen huoltoomme. Irroitamme tarvittaessa näyttöpaneelin ja tutkimme löytyykö sopivaa näyttöpaneelia suoraan huollostamme ja mikä on osan hinta. Mikäli sopivaa näyttöpaneelia ei ole, huollossamme menee vaihto-osan saapumisessa n. viikko. Paneelin takana olevasta tuotekoodista saadaan usein katsottua samanlainen näyttöpaneeli edullisempaan hintaan.

Näyttöpaneeleissa on tiettyjä ominaisuuksia, mitkä pitää ottaa huomioon sopivuuden kannalta. Näytön johdon liittimen pitää olla samassa paikassa jotta näytön kaapeli ylettyy, lisäksi siinä pitää olla sama pinnien määrä (yleensä 30 tai 40).

Mikäli kannettavasi on Apple-kannettava, pelikannettava tai kosketusnäytöllinen kannettava, niin tuo kone meille hinnan selvittämiseksi. Usein vakuutusyhtiö korvaa osan huollosta ja osasta mikäli näyttö on rikkoutunut tapaturmaisesti.

Kannattettavan tietokoneen näytön vaihto tietokonehuollossa

Näytön vaihdossa on noudatettava varovaisuutta. Näytöt ovat usein liimalla tai teipeillä kiinni.

Napalmi Hyvinkään tietokonehuolto

Voit tuoda tietokoneen huoltoomme ilman ajanvarausta

Napalmi Tietotekniikka Oy

Hämeenkatu 19, Hyvinkää
Myymälä/huolto: 045 610 0420
Avoinna arkisin klo 8-18

Tutustu tietokonehuoltoomme ja katso muu hinnasto täältä.