...

Hämeenkatu 19, 05800 Hyvinkää

Avoinna ma-pe 8-18

asiakaspalvelu@napalmi.com

napalmi.com /

Päivitä iPhone ja Mac laitteesi vakavan haavoittuvuuden korjaamiseksi

Tilaa uutiskirje

Päivitä iPhone ja Mac laitteesi vakavan haavoittuvuuden korjaamiseksi

Apple kehottaa käyttäjiään päivittämään käyttöjärjestelmänsä. iPad-, IOS-, macOS Ventura- & watchOS-järjestelmistä löytyneet haavoittuvuudet antavat hyökkääjän suorittaa omaa ohjelmakoodiaan uhrin laitteessa

Korjauspäivitys on saatavilla iPhone 8:aan ja sitä uudempiin puhelimiin, 3. sukupolven iPad Aireihin ja sitä uudempiin sekä 5. sukupolven ja uudempiin iPadeihin ja iPad mineihin. Kelloista päivityksen saavat Apple Watch Series 4 ja sitä uudemmat mallit.

Paikatut käyttöjärjestelmäversiot ovat iOS ja watchOS 9.6.2. iPadOS 16.6.1 ja macOS 13.5.2.

Päivitys ei saavu kaikille käyttäjille heti. Applen puhelimissa ja tableteissa voit asentaa sen heti käymällä asetusvalikon polussa Yleiset -> Ohjelmistopäivitys. Tietokoneella voit tarkistaa macOS-päivitykset Yleiset‑asetusten alta Ohjelmiston päivitys ‑osiossa.

Tässä kyberturvallisuuskeskuksen artikkeli: https://www.kyberturvallisuuskeskus.fi/fi/haavoittuvuus_13/2023

,