fbpx

Hämeenkatu 19, 05800 Hyvinkää

Avoinna ma-pe 9-17

asiakaspalvelu@napalmi.com

napalmi.com /

app.inet.fi maksamisen takarajaa nostettu 12.7.23 saakka

Tilaa uutiskirje

app.inet.fi maksamisen takarajaa nostettu 12.7.23 saakka

Inet.fi lähetti 30.6.23 asiakkailleen viestin jossa ilmoitettiin takarajan siirtämisestä. Eli vielä on 12.7 saakka aikaa lisätä maksukortti jotta telian vanha pp.inet.fi sähköposti jatkuu.

Tässä artikkelissa on ohje miten uusinta tehdään.

Mikäli luovut sähköpostista niin muista vaihtaa verkkopalveluissa käyttämäsi sähköpostiosoite johonkin muuhun sähköpostiin mitä pääset lukemaan. Hyviä vaihtoehtoja ovat esimerkiksi gmail ja outlook. Windows käyttäjän kannattaa tarkistaa onko microsoft-tilin sähköpostiosoite pp.inet -sähköposti sekä Apple-käyttäjän Apple ID.Mikäli se on niin vaihda se heidän sivustolla ennen 12.7. Muita palveluita mistä tili kannattaa vaihtaa on esimerkiksi dropbox, paypal, K-ruoka, S-kaupat, verkkokaupat ja verkkosanomalehdet joita käytät, facebook instagram ja kaikki muut palvelut joihin olet rekisteröitynyt sähköpostilla ja jotka ovat tarpeen. Muista myös ilmoittaa yhteystiedoillesi uusi sähköpostiosoitteesi ja ota tarvittaessa vanhat viestit talteen.

Jos haluat että vanhat viestit otetaan talteen palvelusta, tai tarvitset apua sähköpostin uusimisessa tai voimassa olevien tilien sähköpostiosoitteen vaihdossa niin ota yhteyttä. Etätuen hinta on 30 € / alkava 30min. Kotikäynti on 80 € / alkava tunti ja huolto myymälässämme 20 € / 15 min.