...

Hämeenkatu 19, 05800 Hyvinkää

Avoinna ma-pe 8-18

asiakaspalvelu@napalmi.com

napalmi.com /

Hae käyttövalmis opiskelu- tai selailukone Napalmilta

Tilaa uutiskirje

Hae käyttövalmis opiskelu- tai selailukone Napalmilta

HP x360  425 €
HP Pavilion 13 -a085no x360 Renew 425 €

13-tuumainen HP Pavilion x360 tietokone on varustettu Windows 10 käyttöjärjestelmällä ja 360 astetta kääntyvällä kosketusnäytöllä. AMD:n järjestelmäpiirit, 4 gigatavun käyttömuisti ja 500 gigatavun kiintolevy takaavat sujuvan toiminnan peruskäytössä nettiselailusta tekstinkäsittelyyn. Nopeimmat saavat esiasennetun laatukoneen vaikka tänään.

15 tuuman kosketusnäytöllä varustettu HP Pavilion TouchSmart kannettava on tehty nettisurfailuun, verkkopankin käyttöön ja ajoittaiseen hauskanpitoon. Vauhdista huolehtivat AMD:n piirit, 4GB käyttömuisti takaa sujuvan selailukokemuksen ja 1TB kiintolevylle voi tallentaa vaikka koko perheen valokuvat.

HP Pavilion TouchSmart 15
HP Pavilion TouchSmart 15 -n019eo Renew Note 425 €

Windows 10 -käyttöjärjestelmä tulee molemmissa koneissa esiasennettuna. Maailman suurimman käyttöjärjestelmän uusin versio on saanut loistavat arvostelut palatessaan käytettävyydessään lähemmäs jo legendaarisen maineen saanutta Windows 7:aa. Windows 10 tuo uutena ominaisuutena usean työpöydän tilan ja monia kosketusnäytön käyttöä parantavia ominaisuuksia.

Kosketusnäyttö herättää Windows 10:n eloon aivan uudella tavalla. Kosketuskäyttö on integroitu osaksi normaalia Windowsia, eikä normaali hiiri+näppäimistö –ohjaus kärsi enää kosketusominaisuuksista, kuten Windows 8:ssa kävi. Pienemmän mallin näyttö kääntyy myös täysin taakse niin, että konetta on helppo käyttää tablettina.

HP:n Renew-ohjelma takaa halvan hinnan ja tehdastakuun. Koneet ovat valmistajalle syystä tai toisesta palautuneita, tarvittaessa uudistettuja laitteita, joille HP myöntää täyden takuun. Renew-ohjelman ansiosta pystymme myymään näitä laadukkaita laitteita peräti 30% uutta vastaavaa halvemmalla.