Käyttöönottoasennus Näytä suurempana

Käyttöönottoasennus

9815 varastossa

50,00 € sis. alv

Tiedot

Napalmin käyttöönottoasennus pohjautuu "avaimet käteen"-periaatteeseemme, jolla haluamme helpottaa ja mukavoittaa asiakkaan käyttökokemusta. Käyttöönottoasennus uuden tietokoneen ostajalle sisältää:

Tiedostojen siirron vanhasta tietokoneesta uuteen:
Edellinen tietokoneesi on saattanut olla käytössä jo vuosikymmenen. Sinä aikana ehtii kertyä niin muistoja, kuin kriittisiä asiakirjojakin, joiden etsiminen ja siirtäminen voi viedä koko vapaapäiväsi. Me huolehdimme, että kaikki tärkeät ja tarpeelliset tiedostot löytyvät uudeltakin koneeltasi, eikä niiden etsimiseen mene kallista aikaa. Uuden laitteen ostaessasi tuo siis meille halutessasi myös vanha tietokoneesi huoltoomme, ja siirrämme tiedostot uuteen tietokoneeseen. Jos jätät vanhan tietokoneesi meille kierrätykseen, saat lisäksi vanhan tietokoneesi kovalevyn, jossa kaikki laitteesi tiedostot sijaitsevat, jolloin sinulle jää varmuuskopio kaikista tiedostoistasi. Jos joskus huomaatkin, että uudelta laitteeltasi puuttuukin joitain tiedostoja, tuo vanhan laitteesi kovalevy meille, ja etsimme sinulle puuttuvat tiedostot veloituksetta.

Lisälaitteiden asennuksen:
Tietokoneesi täyttää monet tarpeet, mutta sen käyttämiseksi sinulla voi olla muitakin laitteita kuten langaton mokkula tai modeemi, tulostin ja skanneri, tai vaikka ulkoinen kovalevy. Tietokonetta ostaessasi kerro meille mitä lisälaitteita sinulla on, tai tuo ne kun sinulle sopii, ja me varmistamme että ne asentuvat oikein ja testaamme niiden toimivuuden. Jos ongelmia esiintyy, ei sinun tarvitse vaivata päätäsi eri ajureilla ja yhteysasetuksilla, sillä me hoidamme ne pois alta.

Ohjelmien asennuksen:
Jokaisella on omat tarpeensa lisälaitteiden lisäksi myös eri ohjelmille. Nettiselain, sähköpostiohjelma, tekstin- ja kuvankäsittelyohjelmat, tai vaikka kirjanpito-ohjelmat. Kyselemme sinulta, ja tarkistamme vanhasta koneestasi käyttämiäsi eri ohjelmia, ja asennamme tarvitsemasi ohjelmat uudelle laitteellesi.

Käytön opastus:
Jos uuden laitteen käyttöjärjestelmä vaikuttaa omituiselta, voimme laitetta noudettaessa opastaa sen käyttöä.

Ostaessasi uutta tietokonetta teet itsellesi suuren palveluksen antaessasi meidän hoitaa alkuasetukset pois tieltä. Teemme parhaamme, että uusi laitteesi on käyttöliittymältään ja työkaluiltaan mahdollisimman samanlainen vanhan laitteesi kanssa, jotta sinun ei tarvitse opetella uudestaan kuinka käyttää laitettasi.

Tietokonevalikoimamme löytyy täältä.