• Uusi
ASUS Vivobook X1704ZA
search
  • ASUS Vivobook X1704ZA

ASUS Vivobook X1704ZA

830,00 €
Sisältää alv:n

17.3 Full HD-näyttö

I5-1235U-prosessori

8GB RAM

512 GB SSD

W11

Määrä
Viimeiset tuotteet varastossa

Kaikki sujuu sujuvammin tehokkaalla ASUS Vivobook 17:llä, kannettavalla tietokoneella, joka on täynnä käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia.

Fyysinen verkkokamerasuojaus

ASUS Vivobook 17 ottaa yksityisyytesi ja turvallisuutesi vakavasti. Verkkokameran päälle liukuva suojakuori suojaa yksityisyyttäsi.

Avoin jaettavaksi

Vivobook 17:ssä on litteä mekaaninen 180 asteen sarana, jonka avulla voit helposti jakaa sisältöä muiden kanssa tai työskennellä yhdessä pöydän ääressä.

ASUS ErgoSense -näppäimistö

ASUS ErgoSense -näppäimistössä on uskomattoman tyydyttävä kirjoitustuntuma, täydellinen näppäinpalautus ja iskunpituus hienosäädetyllä tarkkuudella. Kun olet kokenut ErgoSense-näppäimistön, huomaat pian liukuvasi työsi läpi vaivattomasti.

Tasaista tehoa

Vivobook 17 auttaa sinua suorittamaan minkä tahansa tehtävän nopeammin, olitpa töissä, kotona tai tien päällä. IntelCore i5-1235U -prosessori nopealla 8 Gt:n muistilla, 512 Gt:n nopealla SSD-tallennustilalla ja WiFi 6E:llä saavat kaiken toimimaan sujuvasti.

Jokainen yksityiskohta on täydellinen

Vivobook 17 pitää sinut täysin yhteydessä laajan porttivalikoimansa ansiosta. Siinä on yksi USB-C 3.2 Gen 1 -portti virtalähteellä, kaksi USB 3.2 Gen 1 Type-A -porttia, yksi USB 2.0 -portti, yksi HDMI-lähtö ja yksi äänilähtö – joten voit helposti liittää oheislaitteita, näyttöjä ja projektoreita.

Pikalataus

Vivobook 17 tukee pikalatausta, joten voit ladata akun 60 %:iin jopa 49 minuutissa, joten pääset käyntiin nopeammin kuin koskaan!

Paremmat videopuhelut

Asus 3D Noise Reduction -tekniikka, joka tunnetaan myös nimellä 3DNR, on vallankumouksellinen ominaisuus, joka parantaa videopuhelujesi laatua. Kehittyneen algoritmin avulla 3DNR terävöittää verkkokamerasi kuvia ja vähentää kohinaa reaaliajassa. Näin kaikki videopuhelusi näyttää selkeältä ja terävältä. Lisäksi MyASUSin uudet verkkokameratehosteet sisältävät useita hyödyllisiä toimintoja videokuvan käsittelyyn. Näitä ovat taustan sumennus yksityisyyttäsi lisääväksi, valaistuksen optimointi, joka estää kasvosi putoamisen varjoon, liikkeenseuranta varmistaaksesi, että olet aina kuvan keskellä, ja katseenseuranta, joka vähentää häiriötekijöitä, kun katseesi siirtyvät pois kamerasta. . Kaikki tämä parantaa merkittävästi videopuhelukokemustasi.

Bakteerisuojaus

Ainutlaatuinen ominaisuus on ASUS Antimicrobial Guard Plus, joka suojaa tietokoneen pintoja bakteereilta ja viruksilta. 

Kestävä muotoilu

Tietokone on testattu sotilasstandardien mukaisesti, mikä tarkoittaa, että se on rakennettu kestämään kovaakin käyttöä.

X1704ZA-AU126W/E
1 Tuote