DELTACO GAMING 4-in-1 gaming kit
search
  • DELTACO GAMING 4-in-1 gaming kit

DELTACO GAMING 4-in-1 gaming kit

60,00 €
Sisältää alv:n
Määrä
Viimeiset tuotteet varastossa

Pelitarvikesarja, joka soveltuu aloittelijalle. Tuotteisiin kuuluvat USB-hiiri, tyylikäs hiirimatto, pohjoismaisen asettelun sisältävä näppäimistö sekä kaksi liitäntää sisältävät kuulokkeet.
Näppäimistössä on membraanikytkimet ja pohjoismainen näppäinasettelu. Yläosa sisältää 16 multimediapainiketta. Laitteessa on 6 näppäimen anti-ghosting-toiminto ja 1,35 metriä pitkä USB-kaapeli.
Hiiri sopii sekä vasen- että oikeakätisille. Hiirin sisältää tyylikkään Deltaco Gaming -logon, jossa on vaihtuvat värit. Tärkeimmissä painikkeissa on kumipinnoite, joka tarjoaa hyvän otteen pitkien pelisessioiden aikana.
Kangaspäällysteisessä hiirimatossa on pehmeä pintamateriaali, joka tekee hiiren ohjaamisesta tarkkaa. Pohjassa on kumipinnoite, joka pitää hiirimaton lujasti paikallaan pitkien pelisessioiden aikana.
Kuulokemikrofonissa on kaksi 3,5 mm: n liitäntää. Vasemmalla puolella on mikrofonipuomi, jota on mahdollista säätää haluamaansa asentoon. Kuulokkeissa on 40 mm: n elementit, jotka tarjoavat hyvän äänenlaadun pelaamisen aikana. Kuvut on valmistettu keinonahasta, joka tuntuu miellyttävältä päässä.

GAM-023
1 Tuote