Napalmi.com / Windows 7-tuki päättyy

Windows 7 -tuki päättyy 14.1.2020

Toimi nyt niin et altista laitettasi ylimääräisille uhille!

Microsoft lakkaa pian tarjoamasta tietoturvapäivityksiä Windows 7-käyttöjärjestelmälle. Tämä altistaa laitteet uhille joita vastaan ei tule enää suojauspäivityksiä. Suosittelemme joko ostamaan uuden tietokoneen Windows 10-järjestelmällä tai sitten päivittämään vanhaan koneeseen Windows 10-käyttöjärjestelmä. Kone kannattaa tuoda huoltoomme niin pystymme arvioimaan kannattaako laitetta enää päivittää. Jos päivitys on kannattavaa, voi olla hyvä päivittää vanha mekaaninen kovalevy SSD-levyyn samalla vauhdin lisäämiseksi.

Tuo laitteesi meille arvioitavaksi niin kerromme mikä on teille paras ratkaisu!

Päivityshinnasto

Jos koneessa on Windows 7 - tai uudempi lisenssi

Puhdas Windows 10 asennus (tiedostot ja ohjelmat ei säily) tai asennus työpöydältä säilyttäen tiedostot ja suurimman osan ohjelmista (suosittelemme tiedostojen varmuuskopiointia ennen, kaikki ohjelmat eivät välttämättä siirry ongelmitta uudelle käyttöjärjestelmälle) 80 €
Tiedostojen varmuuskopiointi +40 €

Suosittelemme Windows 10 päivityksen yhteydessä SSD-päivitystä. Mikäli vanha kovalevy on hyvässä kunnossa, niin kloonaamme järjestelmän vanhalta levyltä identtisenä SSD:lle ja asennamme Windows 10:n säilyttäen tiedostot ja suurimman osan ohjelmista. Mikäli kloonaus ei ole mahdollista niin siirrämme vanhalta levyltä tiedostot ja asennamme ohjelmistoja manuaalisesti SSD:lle, johon on asennettu puhdas Windows 10 -järjestelmä.

120 GB SSD-päivityspaketti 150 €
240 GB SSD-päivityspaketti 170 €
480 GB SSD-päivityspaketti 210 €
960 GB SSD-päivityspaketti 270 €

Uusi tietokone käyttöönottoasennettuna

Mikäli konetta ei kannata päivittää, löytyy myymälästämme uusia tietokoneita Windows 10 -käyttöjärjestelmällä. Palveluihimme kuuluu 50 € maksava käyttöönottoasennus, jossa siirrämme vanhasta koneesta tärkeät tiedostot sekä asennamme ohjelmia uudelle tietokoneelle. Pystymme myös asentamaan tulostimen ja laitteen verkkoon, mikäli asiakas tuo myymäläämme tulostimen ja reittimen. Lisäpalveluoptiona on myös mahdollista kotikäynti (70 €/h), jolloin tuomme laitteet kotiin ja asennamme uuden tietokoneen käyttöön sekä opastamme tarvittaessa.

Napalmi puhelinnumero045 610 1944 tai myynti(at)napalmi.com

Napalmi Tietotekniikka Oy - Asiantuntevia ja monipuolisia tietotekniikkapalveluja yrityksille ja yksityisille. Hämeenkatu 19 Hyvinkää Tarjoamme mm. : Tietokonehuolto, kotisivut, asennus, ylläpito, tietotekniset muutot, Helpdesk ja etätuki. Olemme edullisia ja palvelemme alueilla: Hyvinkää, Riihimäki, Uusimaa, Helsinki, Espoo, Hämeenlinna ja niiden lähialueilla. Napalmi - Sisäisen palon palvelua tietokonehuolto tietokone tietokoneen korjausta it tuki it-tuki helsinki kotisivut yritykselle tietokoneen huoltoa tietokoneita tietokonehuoltoa järvenpää tietokonehuoltoja IT-ylläpito Hyvinkää atk-huolto pc-huolto riihimäki tietokoneiden korjausta tietokone hyvinkää tietokonetarvikkeet virustorjunta ohjelmistot linux SSD kannettavat kannettava kotitalousvähennys laitemyynti tietotekniikka pc huolto tietokonehuolto kokemuksia atk-huoltoa atkhuolto virustorjuntaa lähituki helpdesk etätuki tietokonehuolto riihimäki tietokonehuolto nurmijärvi tietokonehuolto klaukkala tietokonehuolto järvenpää tietokonehuoltoa hyvinkää sekä tietokone jokela tietokonehuolto uusimaa tietokonehuollot hyvinkäällä hyvinkään tietokonehuoltoa pc korjausta hyvinkäällä pc korjaaja hyvinkää hyvinkäässä tietokonehuolto hyvinkään tietokonehuolto hyvinkääkläinen tietokonehuolto tietokonehuoltaja hyvinkää tietokonekorjaaja tietokonekauppa