• -10,00 €
EPSON EXPRESSION HOME XP-5100
  • EPSON EXPRESSION HOME XP-5100

EPSON EXPRESSION HOME XP-5100

120,00 €
110,00 € Säästä 10,00 €
Sisältää alv:n

Wlan, Usb, värimustesuihkutulostus, kopiointi ja skannaus


Määrä
Viimeiset tuotteet varastossa

Tämä edullinen, tyylikäs ja pienikokoinen monitoimitulostin näyttää hyvältä kaikista katselukulmista. Kaksipuolisen A4-tulostuksen, edestä täytettävän 150 arkin paperikasetin, muistikorttipaikan ja peräti 6,1 cm:n LCD-näytön ansiosta päivittäiset tulostustehtävät sujuvat vaivattomasti. Voit helposti lähettää tiedostoja tulostettaviksi kotoa tai lähes mistä tahansa Email Printin avulla. Scan-To-Cloudin avulla myös skannausten jakaminen on helppoa. Edullinen ja luotettava Erillisinä mustekasetteina toimitettavat Epsonin neliväriset 502-musteet tuottavat värikkäitä ja selkeitä tulosteita luotettavasti ja edullisesti. tulostamiseen.

Edullinen ja luotettava
Erillisinä mustekasetteina toimitettavat Epsonin neliväriset 502-musteet tuottavat värikkäitä ja selkeitä tulosteita luotettavasti ja edullisesti.

Hyödynnä älylaitteiden mahdollisuudet
Tulosta ja skannaa langattomasti kaikkialla kotonasi Epsonin maksuttoman iPrint-sovelluksen avulla. Epson Email Print -toiminnolla voit tulostaa lähes mistä maailman kolkasta tahansa lähettämällä tiedostot sähköpostitse suoraan tulostimeen. Kaipaatko jotain vähän taiteellisempaa? Creative Print -sovelluksen avulla voit tulostaa valokuvia suoraan Facebookista, luoda räätälöityjä onnittelukortteja ja kirjepaperimalleja tai vaikkapa muuntaa valokuvat hauskoiksi värityskirjamalleiksi. Voit käyttää myös Apple AirPrint -sovellusta.

C11CG29402
1 Tuote