EPSON Expression Home XP-257 Näytä suurempana

EPSON Expression Home XP-257

C11CH17404

Uusi tuote

Edullinen tulostin kotikäyttöön, tulostimella kopioit ja skannaat kuvat kätevästi. Toimii langattomasti myös iPrint sovelluksella, jolla saa helposti kuvat ja tiedostot puhelimelta tulostettua. 

Tiedot

Tuotetta ei ole varastossa

90,00 € sis. alv

Tiedot

Tyylikäs, edullinen ja kompakti tulostin kotikäyttöön. Tällä helppokäyttöisellä tulostimella saa ihmeitä aikaan. 

Tulostin on kevyt ja pienikokoinen, jonka ansiosta sitä on helppo kantaa mukana ja se säästää tilaa paljon.

Claria home- musteen ansiota väripatruunojen kulutus vähenee. Erillisistä mustepatruunoista vaihdetaan vain se väri, joka on kulunut loppuun. 

Wi-Fi ja Wi-Fi Direct avulla tulostat kätevästi koneelta langattomasti.

Mobiilitulostus
Valokuvien ja asiakirjojen tulostus on helppoa silloinkin kun olet liikkeessä; lataa vain ilmainen Epson iPrint -sovellus, niin voit tulostaa ja skannata langattomasti älylaitteestasi. Ilmaisella Epson Creative Print -sovelluksella käyttäjät voivat tulostaa valokuvia suoraan Facebookista, luoda onnittelukortteja, muuntaa valokuvat hauskoiksi värityskirjamalleiksi ja paljon muuta. Voit myös lähettää asiakirjat ja valokuvat sähköpostitse suoraan tulostimeen lähes kaikkialta maailmasta Epson Email Printin ansiosta.

Epson iPrint ja Epson Creative Print edellyttävät langatonta yhteyttä ja Epson-tulostussovelluksia. Epson Email Print, Epson Remote Print Driver ja Epson Scan-to-Cloud edellyttävät Internet-yhteyttä. Lisätietoja sekä luettelo tuetuista kielistä ja laitteista on osoitteessa www.epson.fi/connect