EPSON EXPRESSION PREMIUM XP-6000 Näytä suurempana

EPSON EXPRESSION PREMIUM XP-6000

C11CG18403

Uusi tuote

1 Tuote

Huom: Viimeinen tuote varastossa!

90,00 € sis. alv

Tiedot

Unohda kompromissit, sillä tyylikkäällä ja pienikokoisella XP-6000-monitoimilaitteella tuotat huippulaatuisia valokuvia ja tarkkoja asiakirjoja. Laite on myös taloudellinen, sillä erillisten mustepatruunoiden ansiosta vain loppuun käytetty väri täytyy vaihtaa. Jos haluat ennemmin tulostaa poissa työpöytäsi ääreltä, tarjolla on erilaisia mobiilitulostustoimintoja.

Rumannäköinen teknologia on menneisyyttä, sillä tämä monitoimilaite näyttää upealta joka suunnasta katsottuna. Mihin sitten haluatkin sijoittaa laitteen, se ei pienen kokonsa ansiosta vie paljoa tilaa. Kaksi paperilokeroa ja nopea A4-kaksipuolistulostus säästävät aikaa ja paperia. Tulostaminen sopiville CD- ja DVD-levyille on myös mahdollista.

6,1 cm:n LCD-näyttö
Suuren ja kirkkaan LCD-näytön sekä intuitiivisen käyttöliittymän ansiosta tämän monitoimitulostimen toimintoja on helppo selata. Voit tulostaa valokuvia suoraan muistikortilta, kopioida kuvia tai asiakirjoja sekä luoda yksilöllisiä kalentereita ilman tietokonetta.

Kaksi paperilokeroa
Säästä aikaa kahden paperilokeron ansiosta: lisää yhteen A4-paperia ja toiseen valokuvapaperia, niin olet aina valmis tulostamaan.

Mobiilitulostus
Valokuvien ja asiakirjojen tulostus on helppoa silloinkin kun olet liikkeessä; lataa vain ilmainen Epson iPrint -sovellus, niin voit tulostaa ja skannata langattomasti älylaitteestasi. Ilmaisella Epson Creative Print -sovelluksella käyttäjät voivat tulostaa valokuvia suoraan Facebookista, luoda onnittelukortteja, muuntaa valokuvat hauskoiksi värityskirjamalleiksi ja paljon muuta. Voit myös lähettää asiakirjat ja valokuvat sähköpostitse suoraan tulostimeen lähes kaikkialta maailmasta Epson Email Printin ansiosta.

Epson iPrint ja Epson Creative Print edellyttävät langatonta yhteyttä ja Epson-tulostussovelluksia. Epson Email Print, Epson Remote Print Driver ja Epson Scan-to-Cloud edellyttävät Internet-yhteyttä. Lisätietoja sekä luettelo tuetuista kielistä ja laitteista on osoitteessa www.epson.fi/connect