Napalmi.com / SSD-asennus

SSD-päivitys

Huomattava nopeuden lisäys tietokoneeseen

Toisin kuin perinteinen mekaaninen magneettikiekkoja pyörittävä kiintolevy, SSD-levy koostuu virtapiireistä. Tämä lisää levyn iskunkestävyyttä, vähentää virrankulutusta ja parantaa suorituskykyä.

Napalmi puhelinnumero045 610 1944 tai myynti(at)napalmi.com

Kun tietokone on hidas, on SSD-levy usein tehokkain ratkaisu koneen elvyttämiseksi

Vanhaankin kannettavaan tai pöytäkoneeseen saa SSD-päivityksellä uutta puhtia ja lisää elinkaarta. Voit hyödyntää SSD:n myös ostaessasi seuraavan tietokoneen.

SSD-levy on nopeampi kuin mekaaninen kiintolevy. Käyttönopeuden lisäksi käynnistysaika puolittuu.

Katso lisää nopeusvertailuja Napalmin Youtube-kanavalta.

Kloonaamalla saa vanhan kovalevyn järjestelmän siirrettyä SSD-levylle täsmälleen samanlaisena

Kloonaamalla kaikki ohjelmat, tiedostot ja koko käyttöjärjestelmä siirtyy SSD-levylle. Huomaat vain nopeuseron! Kloonaaminen vaatii että käyttäjärjestelmä / vanha kovalevy on ehjä sekä sen että SSD:n kapasiteetti riittää siirtämään kaiken vanhan kovalevyn datan.


SSD-asennus sisältää vanhan kovalevyn sisällön kloonaamisen (kopioinnin) uuteen SSD-levyyn sekä fyysisen asennuksen. Asennuksen vanhakovalevy jää sinulle varmuuskopioksi juuri sellaisena se oli datoineen ennen asennusta.

Suomen edullisin SSD-päivitys suoraan hyllystä

SSD:n kloonaus on 80 € + SSD:n hinta. Kloonausta suositellaan silloin kun käyttöjärjestelmä ei ole solmussa eikä kovalevy ole liian huonossa kunnossa vaan vain hidastunut.

Puhdas käyttöjärjestelmän asennus SSD:lle on 80 € (+ SSD:n hinta). Tämä sisältää päivityksien ajamisen, kovalevyn vaihdon sekä ajurien asennuksen. Puhdas asennus on suositeltua jos halutaan maksimoida nopeushyöty sekä päästä ylimääräisistä ohjelmista ja tiedostoista mitkä vievät turhaan tilaa levyltä. Vanhasta kovalevystä tiedostojen siirto SSD-levylle on 40 € mikäli kovalevy ei vaadi datapalautusta.

Päivitämme myös Applen tietokoneita! (Esim. Macbook pro, Macbook Air, iMac, Mac Pro..) Hinnasto on sama kuin Windows-tietokoneilla. Suosittelemme puhdasta asennus + tiedostojen siirtoa etenkin kun halutaan päivittää aikaisemmasta käyttöjärjestelmästä Sierraan samalla. iMaceissa näytön irroittamisesta ja kiinnittämisestä veloitetaan lisämaksua alk. 40 € riippuen mallista (Vanhemmissa malleissa missä näyttö ei ole liimalla kiinni 40 €, uusissa liimatuissa malleissa alkaen 80 €).Katso myymälämme / verkkokauppamme SSD-valikoima tästä

      Napalmi Tietotekniikka Oy - Asiantuntevia ja monipuolisia tietotekniikkapalveluja yrityksille ja yksityisille. Hämeenkatu 19 Hyvinkää Tarjoamme mm. : Tietokonehuolto, kotisivut, asennus, ylläpito, tietotekniset muutot, Helpdesk ja etätuki. Olemme edullisia ja palvelemme alueilla: Hyvinkää, Riihimäki, Uusimaa, Helsinki, Espoo, Hämeenlinna ja niiden lähialueilla. Napalmi - Sisäisen palon palvelua tietokonehuolto tietokone tietokoneen korjausta it tuki it-tuki helsinki kotisivut yritykselle tietokoneen huoltoa tietokoneita tietokonehuoltoa järvenpää tietokonehuoltoja IT-ylläpito Hyvinkää atk-huolto pc-huolto riihimäki tietokoneiden korjausta tietokone hyvinkää tietokonetarvikkeet virustorjunta ohjelmistot linux SSD kannettavat kannettava kotitalousvähennys laitemyynti tietotekniikka pc huolto tietokonehuolto kokemuksia atk-huoltoa atkhuolto virustorjuntaa lähituki helpdesk etätuki tietokonehuolto riihimäki tietokonehuolto nurmijärvi tietokonehuolto klaukkala tietokonehuolto järvenpää tietokonehuoltoa hyvinkää sekä tietokone jokela tietokonehuolto uusimaa tietokonehuollot hyvinkäällä hyvinkään tietokonehuoltoa pc korjausta hyvinkäällä pc korjaaja hyvinkää hyvinkäässä tietokonehuolto hyvinkään tietokonehuolto hyvinkääkläinen tietokonehuolto tietokonehuoltaja hyvinkää tietokonekorjaaja tietokonekauppa