Napalmi.com / SSD-asennus

Kannettavan rikkinäisen näytön vaihtaminen uuteen

Vaikka kannettavasta tietokoneesta menisikin näyttö rikki. Voi laitteen silti korjata korvaamalla rikkinäinen näyttöpaneeli ehjällä!

Näytön vaihto vain alk. 50 € + osa (ei aina koske tietokoneita missä kosketusnäyttö tai jos koko näyttökokonaisuus pitää vaihtaa)

Napalmi puhelinnumero045 610 1944 tai myynti(at)napalmi.com

Kannettavan tietokoneen näytön voi vaihdattaa myös edullisesti ja nopeasti!

Mikäli tietokoneessa ei ole kosketusnäyttöä on näyttöpaneelin hinta usein 100-160 € luokkaa ja vaihtotyö vain 50 €. Pelikannettavien näytöt sekä Applen kannettavien näytöt ovat huomattavasti kalliimpia. Joissain malleissa (Etenkin Applen kannettavissa sekä kosketusnäytöllisissä kannettavissa) kannattaa usein vaihtaa koko yläosa kansineen.

Mikä on huollon ja osan hinta? Ohjeet

Kun kannettavassasi on näyttö rikki suosittelemme että tuot tietokoneen huoltoomme. Irroitamme tarvittaessa näyttöpaneelin ja tutkimme löytyykö sopivaa näyttöpaneelia suoraan huollostamme ja mikä on osan hinta. Mikäli sopivaa näyttöpaneelia ei ole huollossamme menee vaihto-osan saapumisessa n. viikko.

Mikäli kannettavasi on Apple-kannettava, pelikannettava tai kosketusnäytöllinen kannettava niin tuo kone meille hinnan selvittämiseksi. Usein vakuutusyhtiö korvaa osan huollosta ja osasta mikäli näyttö on rikkoutunut tapaturmaisesti.Katso myymälämme / verkkokauppamme kannettavien tietokoneiden näyttöpaneelivalikoima tästä

      Napalmi Tietotekniikka Oy - Asiantuntevia ja monipuolisia tietotekniikkapalveluja yrityksille ja yksityisille. Hämeenkatu 19 Hyvinkää Tarjoamme mm. : Tietokonehuolto, kotisivut, asennus, ylläpito, tietotekniset muutot, Helpdesk ja etätuki. Olemme edullisia ja palvelemme alueilla: Hyvinkää, Riihimäki, Uusimaa, Helsinki, Espoo, Hämeenlinna ja niiden lähialueilla. Napalmi - Sisäisen palon palvelua tietokonehuolto tietokone tietokoneen korjausta it tuki it-tuki helsinki kotisivut yritykselle tietokoneen huoltoa tietokoneita tietokonehuoltoa järvenpää tietokonehuoltoja IT-ylläpito Hyvinkää atk-huolto pc-huolto riihimäki tietokoneiden korjausta tietokone hyvinkää tietokonetarvikkeet virustorjunta ohjelmistot linux SSD kannettavat kannettava kotitalousvähennys laitemyynti tietotekniikka pc huolto tietokonehuolto kokemuksia atk-huoltoa atkhuolto virustorjuntaa lähituki helpdesk etätuki tietokonehuolto riihimäki tietokonehuolto nurmijärvi tietokonehuolto klaukkala tietokonehuolto järvenpää tietokonehuoltoa hyvinkää sekä tietokone jokela tietokonehuolto uusimaa tietokonehuollot hyvinkäällä hyvinkään tietokonehuoltoa pc korjausta hyvinkäällä pc korjaaja hyvinkää hyvinkäässä tietokonehuolto hyvinkään tietokonehuolto hyvinkääkläinen tietokonehuolto tietokonehuoltaja hyvinkää tietokonekorjaaja tietokonekauppa